Tibeti hangtál kezelés

Mára bizonyított tény, hogy a hangok és rezgések befolyást gyakorolhatnak az ember egészségi állapotára. Az egészséges embernek, szerveknek, sejteknek, a beteg embernek, beteg szerveknek, beteg sejteknek egymástól elértő rezgésük van. Szakemberek kutatják, hogy milyen lehetséges alternatívák vannak arra, hogy a szervezetet miképpen lehet rábírni a számára megfelelő, természetes, egészséget hordozó frekvencián rezonálni. Számos kutatás igazolja, hogy a beteg sejtek meg tudnak gyógyulni nagyon pontosan meghatározott frekvenciák hatására. Sokan nem tudják, de Nikola Tesla már 1885-ben alkalmazott rezgéseket saját magára és alkalmazottaira az emésztési problémáik kezelésére. Később más betegségek kezelésére is vállalkozott, Mark Twain angol író is neki köszönheti, hogy visszaszerezte egészségét. Tesla ezt a terápiát mechanikus terápiának nevezte el (témában ajánlom Kocsis G. István: Nikola Tesla és az univerzum titkai című könyvét).

A hangok terápiás célú alkalmazása ösztönzi a nyirokrendszer, valamint a szív és érrendszer működését, illetve kedvezően hat a hormonműködésre,  a neurotranszmitterekre, továbbá jótékonyan hat a DNS-re, valamint a gének működésére is hatással van. 

Gondoljon csak bele, milyen hatással van, ha egy szírénázó mentőautó áll meg a háza előtt. Egyből görcsbe rándul az ember gyomra. Ilyenkor nem történik más, mint a környezetből érkező zajt testünk sejtjei érzékelik, és az elménk, valamint agyunk segítségével spontán módon reagálnak, azonnali reakciókat hozva létre. Míg a környezetünk, a város zajából érkező közlekedési zajok gyakran káoszt idéznek elő bennünk, úgy a hangterápiás hangszerek hangjai a rend és a szépség érzetét keltik.

© Powered by wAdmin | v3.5.1 | vvortex.hu