Biorezonancia

A stressznek sok oka lehet: mérgezés, vitamin hiány, sérülés, kórokozók (vírusok, baktériumok, gombák, paraziták), lelki tényezők, kóros sugárzások, allergia, veleszületett betegségek, rossz szokások és hiányállapotok. Ha a stressz folyamatosan fennáll, az betegség kialakulásához vezet, illetve a meglévő betegség rosszabbodik.

A nyugati orvosi technológia is elismeri a quantum energia létezését, a test elektromosságának mérésére számos eszközöket használ a betegek állapotának feltérképezésére. (EEG - agyi hullámok méréséhez, EKG a szív elektromos működésének vizsgálatához)

Testünk minden sejtje bizonyos rezgésszámon működik. Sejtjeink egymással hálózatot képeznek, hogy testünket harmóniában tartsák. A stressz kiszámíthatatlan vibrációt okoz, mely diszharmoniához vezet, melynek következménye sérülés és betegség. Minden élő sejt rádió hullámokat bocsát ki. A vírusok, baktériumok, gombák és paraziták is rendelkeznek sajátos rezgésekkel, melyek folyamatosan hatnak ránk. A biorezonancia mérése során ezek is kimutathatóak, kezelhetőek.

Mégis hogyan működik a biorezonancia?

Az energetikai kezelés a sejtek vibrálását, rezgését emeli, mellyel a szervezet rezgésszintjét a természetes állapothoz közelíti. A kezelés során a gép által létrehozott elektromágneses mező közvetlenül a sejtekkel lép kapcsolatba, így emeli a frekvenciájukat.

Az általam használt eszköz  legalább 10.000 különböző anyagot mér, mint elektromágneses hullámot, vitaminokat, aminosavat, ásványi anyagokat, enzimeket, mérgeket, hormonokat izmokat, baktériumokat, szokásokat, gombákat, vírusokat, allergéneket, érzelmeket és a belső szervek stressz állapotát. Az  észlelt stressz állapot kezelhető is az eljárás során.

A biorezonancia nem ajánlott pacemakeres betegeknél, elektromos shock terápián átesett betegeknél.

© Powered by wAdmin | v3.5.1 | vvortex.hu